Meubel Voordeelpakketten Beton Cire Xtra:
Beton Ciré Xtra<br/>2,5 M² Meubel-set

BETON CIRé XTRA
2,5 M² MEUBEL-SET

Speciaal voor Meubels. Dit Beton Ciré Xtra Doe-Het-Zelf pakket bevat alles om direct aan de slag te gaan.
BEKIJK DIT PRODUCT
Beton Cire Xtra<br/>5 m² Meubel-set

BETON CIRE XTRA
5 M² MEUBEL-SET

Waterdicht en vlekbestendig. Ideaal voor uw kantoor meubel of buro. Combineer verschillende paketten om uw kantoor meubel of buro te maken
BEKIJK DIT PRODUCT
Beton Cire

BETON CIRE

bekijk ons complete programma Beton Cire , de Deco en Beton Floor
NAAR DE BETON CIRE WEBSHOP
Vakman nodig ?

VAKMAN NODIG ?

Wilt u uw kantoor meubel of buro op maat niet zelf maken kunt u altijd een vakman partner in de buurt zoeken die dit kantoor meubel of buro voor u kan maken.
VAKMAN NODIG ?
Een kantoor meubel of buro van Beton Cire word in 2 lagen op een M.D.F. ondergrond geplaatst. De eerste laag geeft de effecten en met de tweede laag trek je hem zo glad je wilt.


Voorbereiding voor een kompleet kantoor van Beton Cire , kantoor meubel en buro.


Gebruik bij voorkeur M.D.F. als u zelf iets maakt , is het een oude ondergrond deze eerst star en hard maken voordat de Beton Cire geplaatst kan worden.

Voor de voorbereiding geldt hoe strakker het kantoor meubel of buroblad is , hoe beter en mooier het eindresultaat zal zijn. 

Verbindingen goed en vol verlijmen , eventueel ook nog tackeren. Zorg dat het hout elkaar raakt om een goede verlijming te garanderen ! Gebruik geen schroeven !!

Na droging de lijmklemmen verwijderen en de hoeken afkanten , dit kan met een schaaf of met de schuurmachine. Toch nog kiertjes en spleten deze opvullen met epoxy , 2 komponenten plamuur of een houtlijm / schuursel mengsel.

De M.D.F. even goed schuren om de vettige laag te verwijderen en even voorbehandelen met de E.P. 6060 epoxy-primer, en eventueel inzanden.Houd rekening met meerverbruik als u grof zand gebruikt.

Bij buitengebruik altijd ook de onderkant meenemen, binnen kan volstaan worden met onze EP 6060 op de onderkant of een ander vochtscherm.

Als u de poten ook in de Beton Cire wilt uitvoeren, raden wij aan de onderkant mee te smeren en nadien een trespa plaatje te bevestigen of plastic pootjes te gebruiken om direct contact met grond uit te sluiten.


Aanbrengen van de Beton Cire op uw kantoor meubel of buro.


Een veel gemaakte fout is het aanbrengen van een te dikke laag.  350-400 gram per m2 is de aanbevolen hoeveelheid en u dient deze niet te overschrijden.
De dikte van de laag is dan amper 1 mm. De 2de laag breng u op na het aandrogen en schuren van de voorgaande laag. De tijd tussen de lagen is afhankelijk van de luchtvochtigheid en de temparatuur. ( 2-4 uur)


Afwerken van uw beton Cire kantoor meubel of buro.


Om het kantoor meubel of buro waterdicht en vlekbestendig te maken moet deze volgens onze instructies ( zie ook het werkblad) afgewerkt worden met onze impreneer vloeistof en de sealer. Deze zijn makkelijk aan te brengen met een rollertje. 
Onderhouden met onze vloermat en u heeft een luxe kantoor meubel of buro dat met de jaren mooier word.


Workshops


Tijdens onze workshops laten we precies zien hoe u Beton Cire en Beton Floor Cire  op de juiste manier aanbrengt en afwerkt, dat levert de mooiste badkamers met de minste inspanningen op. Schrijf u dus in voor de workshop.