Beton Cire Keukenblad - Aanrechtblad
Beton Ciré Xtra<br/>2,5M² Meubel-set

BETON CIRé XTRA
2,5M² MEUBEL-SET

Waterdicht en vlekbestendig. Ideaal voor het Aanrecht , Keukenblad, een Badmeubel, Bar of een grote Tafel.
BEKIJK DIT PRODUCT
Beton Cire Xtra<br/>5 m² Meubel-set

BETON CIRE XTRA
5 M² MEUBEL-SET

Waterdicht en vlekbestendige BetonLook. Keukenblad + wand, Bad-ombouw of grote Tafel.
BEKIJK DIT PRODUCT
Beton Cire

BETON CIRE

Bekijk ons complete assortiment Beton Cire producten.
NAAR WEBSHOP
Vakman nodig?

VAKMAN NODIG?

Wilt u Beton Cire niet zelf verwerken? Neem contact op met een van onze vakmannen.
VIND EEN VAKMAN

BetonLook Keukenblad of Werkblad zelf maken ?
Een aanrechtblad of keukenblad van Beton Cire wordt in 2 lagen op M.D.F. geplaatst. De eerste laag geeft de effecten en met de tweede laag trek je hem zo glad je wilt , even wat beter schuren om een betere verdichting te krijgen , impregneren en sealen.


Voorbereiding Beton Cire aanrechtblad.


Gebruik bij voorkeur M.D.F. als u zelf iets maakt , is het een oude ondergrond deze eerst star en hard maken voordat de Beton Cire geplaatst kan worden.

Voor de voorbereiding geldt hoe strakker het aanrechtblad is , hoe beter en mooier het eindresultaat zal zijn. 

Verbindingen goed en vol verlijmen , eventueel ook nog tackeren. Zorg dat het hout elkaar raakt om een goede verlijming te garanderen ! Gebruik geen schroeven !!

Na droging de lijmklemmen verwijderen en de hoeken afkanten , dit kan met een schaaf of met de schuurmachine. Toch nog kiertjes en spleten deze opvullen met epoxy of een houtlijm / schuursel mengsel.

Het  M.D.F. keukenblad even goed schuren om de vettige laag te verwijderen en even voorbehandelen met de E.P. 6060 , epoxy-primer en eventueel inzanden..

Bij gebruik voor buiten altijd ook de onderkant meenemen , binnen kan het met enkel de EP 6060 op de onderkant of een ander vochtscherm.

Als u ook een voet van Beton Cire wilt raden wij aan de onderkant mee te smeren en nadien een trespa onderkantje te bevestigen , na plaatsing netjes afkitten..


Aanbrengen van de Beton Cire


Een veel gemaakte fout is het aanbrengen van een te dikke laag.  350-400 gram per m2 is de aanbevolen hoeveelheid en u dient deze niet te overschrijden. Hoeken niet te scherp houden en voorzetten met een hoekschopje.
De dikte van de laag is dan amper 1 mm. De 2de laag breng u op na het aandrogen en schuren van de voorgaande laag. De tijd tussen de lagen is afhankelijk van de luchtvochtigheid en de temparatuur. (  2-4 uur)


Afwerken van uw BetonLook Aanrechtblad of Werkblad


Om uw aanrechtblad waterdicht en vlekbestendig te maken moet deze volgens onze instructies ( zie ook het werkblad) afgewerkt worden met een impreneer vloeistof en een sealer. Makkelijk aan te brengen met een rollertje. 
Onderhouden met vloerwas en u heeft een luxe betaalbare aanrecht die jaren mooi blijft. 


Workshops


Tijdens onze workshops laten we precies zien hoe u Beton Cire en Beton Floor Cire  op de juiste manier aanbrengt en afwerkt, dat levert de mooiste keukenbladen,aanrechtbladen en werkbladen, met de minste inspanningen op. Schrijf u dus in voor de workshop.  ( als u al een bestelling heeft geplaatst heeft u een code ontvangen waarmee u 25 EUR korting krijgt bij het inschrijven)