ONZE PRODUCTEN

NIEUW
Nieuwe site
Heeft u onze nieuwe site al ontdekt. Mobiel vriendelijk , duidelijk en compleet.
www.beton-aparte.com

Tips over verwerking en onderhoud VerwerkingsTips Beton Cire
Gratis inschrijven
Nieuwsbrief
U ontvangt dan regelmatig onze Extra Voordelige Betonlook Aanbiedingen en de Laatste Beton Cire Tips, Nieuwtjes en prijzen, plus als Bonus € 25,= korting op de Workshop!
KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

Partners Beton CireAls exclusief importeur en distributeur voor Nederland, Belgie en Duitsland heeft Beton Aparte samen met z'n internationale partners een unieke lijn Beton Ciré Producten ontwikkeld die alle andere bestaande systemen op alle punten verslaat.

Een paar pluspunten op een rijtje:
  • Eenvoudig aan te brengen

  • Handzame verpakkingen

  • Lage kosten per m2

  • Ook kleine orders

  • Scheur- en Krasvrij

  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

  • Waterdicht

  • Heel veel kleuren

  • Extreme hechtkracht

  • Onderhoudsvrij


Deze absolute Topkwaliteit Beton Cire is alleen in de Beton Aparte Webshop en via de Erkende Dealers en Verwerkers verkrijgbaarErkend Beton Aparte Partner

Om Erkend Partner te worden moet de vakman aan onze strenge eisen van vakbekwaamheid voldoen.

Erkend Beton Ciré Vakman.
Voordat iemand wordt toegelaten tot de exclusieve groep van Erkende Partners moet hij onze Workshops met succes doorlopen hebben. Voor de echte vakman is dat geen probleem, onze Beton Ciré is immers het makkelijkst te verwerken product op de markt. Met onze workshops leren ze de fijne kneepjes; de geheimen om met minder materiaal betere resultaten te behalen, sneller en efficienter te werken, echt het maximale uit het product te halen. Dit alles om te zorgen dat de Beton Apart Partners in staat zijn TopKwaliteit af te leveren, en de klant nog tevredener met het eindresultaat te maken.Erkend Beton Cire Dealer.
Een Beton Ciré Dealer weet alles van de complete lijn Beton Cire producten van Beton Aparte. Hij kan afnemers precies vertellen hoe je de producten het beste verwerkt, hoe veel je nodig hebt, hoe lang je er over doet en hoeveel het kost. De Beton Cire Dealer is een specialist met een gedegen opleiding en mag van ons het logo ERKEND PARTNER Dealer voeren als hij aan onze eisen voldoet. Dat gaat verder dan alleen vakbekwaamheid in zake het aanbrengen. Een Beton Ciré Dealer kan ook afnemers (collega's en particulieren) advies geven en hij is een actief ambassadeur voor onze Beton Cire.


Klanten die een project via een Beton Aparte Partner laten uitvoeren kunnen het beste rechtstreeks via die Partner bestellen.

U weet dan zeker dat u met minimale kosten maximale resultaten behaalt!