ONZE PRODUCTEN

NIEUW
Nieuwe site
Heeft u onze nieuwe site al ontdekt. Mobiel vriendelijk , duidelijk en compleet.
www.beton-aparte.com

Tips over verwerking en onderhoud VerwerkingsTips Beton Cire
Gratis inschrijven
Nieuwsbrief
U ontvangt dan regelmatig onze Extra Voordelige Betonlook Aanbiedingen en de Laatste Beton Cire Tips, Nieuwtjes en prijzen, plus als Bonus € 25,= korting op de Workshop!
KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN
IMG_1644
IMG_1644IMG_1645IMG_1637IMG_1628IMG_1627
IMG_1629IMG_1620IMG_1622Alles over Wonen

Woonbeton SBS 6 showwoning RotterdamWoonbeton, bij ons al vanaf € 22.50 !
45 m2 Beton Cire badkamer en badkamermeubelen
50 m2 Beton Floor Cire vloer in de slaapkamerPrachtige toepassingen van Woonbeton als luxe afwerking in SBS6 Alles over Wonen
Hier heeft Beton Aparte de WC , de badkamer met het meubel en het bad op de slaapkamer aangrenzend met de beton floor gemaakt. De badombouw en het badkamermeubel is geheel van MDF en door een plaatselijke timmerman gemaakt naar idee van de klant. Afgewerkt met Beton Cire voor op meubels in dezelfde kleur als de wanden en vloeren. 

Vloer Beton Floor slaapkamer:
Bewerking: epoxy EP 6060 plaatsen , eerst een laag Beton Floor Grof plaatsen , drogen en schuren , hierna 2 lagen Beton Floor fijn plaatsen. Na 3 dagen schuren , impregneren en sealen.

Badkamer:
Uitgevoerd in Beton Cire Xtra en afgewerkt met 2 componenten sealer voor optimaal gebruiksgemak.

Bad en badkamer meubel:
Uitgevoerd in Beton Cire Xtra en afgewerkt met 2 componenten sealer voor optimaal gebruiksgemak.


Woonbeton woning in de Randstad.


Deze woning is gemaakt in Rotterdam , VT wonen heeft hier de opnames gedaan. Mooi voorbeeld van creatief omgaan met Betonh Cire.Voor de doe het zelver;


als u zelf een project zoals deze zelf wilt uitvoeren kan dit perfect met onze pakketten Beton Cire Xtra , die met de druppeltjes , of de Beton Cire prof-line die op onze webshop te vinden zijn.
Workshops worden op zaterdagen gegeven en product bladen met uitgebreide informatie zijn op de webshop te downloaden. Kijk ook eens bij de verwerkingstips ;).
Als u intresse heeft de workshop bij te wonen kunt u een mail sturen naar info@beton-aparte.nl en Patrick zal u de eerst beschikbare data aangeven.