ONZE PRODUCTEN

NIEUW
Nieuwe site
Heeft u onze nieuwe site al ontdekt. Mobiel vriendelijk , duidelijk en compleet.
www.beton-aparte.com

Tips over verwerking en onderhoud VerwerkingsTips Beton Cire
Gratis inschrijven
Nieuwsbrief
U ontvangt dan regelmatig onze Extra Voordelige Betonlook Aanbiedingen en de Laatste Beton Cire Tips, Nieuwtjes en prijzen, plus als Bonus € 25,= korting op de Workshop!
KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

Erkend Beton Cire Dealer of Beton Cire Verwerker worden ?Wij gaan de Nederlandse en Belgische markt veroveren
met onze revolutionaire Beton Ciré Producten!
En jij kunt meedoen, als Beton Cire Dealer, of als Erkend Beton Cire Vakman.
Als exculsief importeur en distributeur voor Nederland, Belgie en Duitsland heeft Beton Aparte samen met z'n internationale partners een unieke lijn Beton Ciré Producten ontwikkeld die alle andere bestaande systemen op alle punten verslaat.

  • Eenvoudig aan te brengen
  • Lage kosten per m2
  • Scheur- en Krasvrij
  • Waterdicht
  • Extreme hechtkracht
  • Handzame verpakkingen
  • Ook kleine orders
  • Uitstekende verdiensten
  • Heel veel kleuren
  • Onderhoudsvrij

Deze absolute Topkwaliteit Beton Cire is alleen via Beton Aparte, en de door Beton Aparte erkende dealers en verwerkers, verkrijgbaar.

Erkend Beton Cire Vakman.
Ben jij een vakman, een tegelzetter, een stucadoor, een betonverwerker of gewoon een hele handige jongen die met hard werken een goed bestaan als zelfstandig Erkend Beton Ciré verwerker wil opbouwen, dan kunnen wij je daar bij helpen. Onze Beton Ciré is heel eenvoudig te verwerken en levert prachtige resultaten op, maar om Erkend Partner te worden moet je wel aan onze strenge eisen van vakbekwaaamheid voldoen.

Beton Ciré Technique Specialist
Voordat je wordt toegelaten tot de exclusieve groep van Erkende Partners moet je onze Workshops met succes doorlopen hebben. Voor degenen die we zoeken is dat geen probleem, onze Beton Ciré is immers het makkelijkst te verwerken product op de markt. Maar met onze workshops leer je de fijne kneepjes; de geheimen om met minder materiaal betere resultaten te behalen, sneller en efficienter te werken, echt het maximale uit het product te halen, je klant nog tevredener met het eindresultaat te maken. En als je eenmaal Erkend Partner bent dan kan je profiteren van extra inkoopvoordeel, extra garanties op je werk, super ondersteuning, en uiteindelijk; klanten die enthousiast zijn en je aanbevelen bij hun kennissen !

Erkend Beton Cire Dealer.
Een Beton Ciré Dealer weet alles van de complete lijn Beton Cire producten van Beton Aparte. Hij kan afnemers precies vertellen hoe je de producten het beste verwerkt, hoe veel je nodig hebt, hoe lang je er over doet en hoeveel het kost. De Beton Cire Dealer is een specialist met een gedegen opleiding en mag van ons het logo ERKEND PARTNER Dealer voeren als hij aan onze eisen voldoet. Dat gaat verder dan alleen vakbekwaamheid in zake het aanbrengen. Een Beton Ciré Dealer kan ook afnemers (collega's en particulieren) advies geven en hij is een actief ambassadeur voor onze Beton Cire. Wij, op onze beurt, ondersteunen hem met raad en daad, maar ook met prima marges, terwijl de verkoopprijzen aan de consument en verwerkers ver onder de gangbare prijzen liggen. Een echte  win-win-win situatie dus!

Durf je het aan om de stap naar een eigen bedrijf te zetten, of je huidige bedrijf een enorme boost te geven? 

Registreer hier en bel dan  013-2070015  voor een afspraak ! 

Wij garanderen je dat je er geen spijt van zult krijgen !Uw Beton Ciré Technique Specialisten en Instructeurs,Patrick