ONZE PRODUCTEN

NIEUW
Nieuwe site
Heeft u onze nieuwe site al ontdekt. Mobiel vriendelijk , duidelijk en compleet.
www.beton-aparte.com

Tips over verwerking en onderhoud VerwerkingsTips Beton Cire
Gratis inschrijven
Nieuwsbrief
U ontvangt dan regelmatig onze Extra Voordelige Betonlook Aanbiedingen en de Laatste Beton Cire Tips, Nieuwtjes en prijzen, plus als Bonus € 25,= korting op de Workshop!
KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

BetalingEr zijn bij Beton Aparte . nl verschillende betalingsmoglijkheden.


iDEAL  (Nederland)
Betalen via iDEAL is heel makkelijk en absoluut veilig, omdat uw betaling via uw eigen vertrouwde bank loopt. Het grote voordeel van betalen via iDEAL is dat de betaling direct is afgehandeld zodat wij ook direct uw bestelling kunnen verwerken. Voor het uitvoeren van de iDEAL betaling wordt gebruik gemaakt van de Payment Service Provider ICEPAY. Er staat dan na uw betaling ICEPAY BV of Stichting Escrow ICEPAY op uw bankafschrift.


Bankcontact / Mister Cash  (Belgie)
Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België.  U kunt direct uw aankopen betalen in een voor u vertrouwde & veilige bankomgeving. Voor het uitvoeren van de Mister Cash betaling wordt gebruik gemaakt van de Payment Service Provider Molly. Er staat dan na uw betaling ICEPAY BV of Stichting Escrow ICEPAY op uw bankafschriftCreditcard
U kunt nu ook met de meeste credit cards in onze shop betalen. 

Cash on Delivery / rembours

Transmission heeft ook de mogelijkheid om aan de chauffeur te betalen. een ietwat ouderwetse manier echter door velen nog geappriceerd.Veel gestelde vragen ;


 


1. Kan ik een bestelling plaatsen als ik niet kan internetbankieren of als ik in het buitenland woon?


Ja, dat kan. In Nederland en België kan gekozen worden voor Cash on Delivery , U betaalt dan aan de D.P.D. bij ontvangst. Klanten van buiten Nederland en Belgie kunnen contact opnemen via het contactformulier.


2. Kan ik met een creditcard betalen?


Ja hoor , geen probleem , we accepteren de meeste credit cards..


3. Kan ik in Baarle Nassau of Ravels betalen?


Nee , voor de veiligheid van ons en onze medewerkers hebben we besloten geen betalingen in onze showroom aan te nemen.